Plase de insecte cu balama

RollArtSystem.RO

Profilul plaselor de insecte pe balamale este realizat din aluminiu extrudat (turnat), avand dimensiunile de 20 mm adancime si 25 mm latime, vopsit in camp electrostatic, disponibil in culorile alb, maron inchis Ral 8019, maron deschis Ral 8014, stejar auriu, wenghe (mooreiche), mahon si gri antracit.
Optional plasa pe balamale (rama de aluminiu) poate fi vopsita – cost suplimentar – in orice culoare Ral.
Sita are culoarea gri inchis, este realizata din fibra de sticla, carbon si pvc iar accesoriile – balama, clips inchidere, maner de actionare – sunt realizate din plastic. Culorile accesoriilor mai sus mentionate sunt alb, maron deschis si inchis (Ral 8014 si Ral 8019) si gri antracit. Chederul/garnitura de fixare a sitei este de de culoare neagra.

Dimensiuni PLASA DE INSECTE PE BALAMALE

Dimensiunile maxime recomandate, cu garantie, sunt latime 1,2 m si inaltimea 2,3 m. Pentru dimensiuni mai mari se recomanda alte tipuri de plase de insecte – detalii la telefonul/email din pagina de contact.

Beneficii PLASA PE BALAMA

Plasa tip balama este solutia ideala impotriva insectelor, ea fiind varianta cea mai economica si cel mai usor de intretinut.

Intretinerea PLASELOR DE INSECTE PE BALAMALE

Pentru a evita deterioarea plasei pe balamale este necesar ca o data la 1-2 luni sa indepartati praful si impuritatile cu ajutorul unei perii moale (pentru sita) si cu o laveta umeda pentru rama. Plasa se poate scoate din balamale + clips si se spala in cada cu dusul. Iarna este recomandat ca plasa pe balama sa fie luata si depozitata pentru a-i spori rezistenta in ani si a preintampina ruperea sitei sau a accesoriilor datorita depunerii de zapada sau a altor conditii atmosferice neprielnice (vant puternic, etc).

Masuratoare si montaj PLASA PE BALAMA

In cazul in care optati sa masurati/montati dumneavoastra plasele pe balamale, acestea se livreaza fara suruburi de montaj (necesarul difera in functie de rama tamplariei pe care se monteaza). Masuratoarea orientativa a unei plase pe balama se realizeaza prin masurarea golului ferestrei (golul care exista cand se deschide fereastra inspre exterior) la care se adauga 5 cm latime si 5 cm inaltime, astfel ajungandu-se la cota finala de executie.
Mentionam ca sunt mai multe cazuri atipice de masuratori in functie de tipul tamplariei si al deschiderilor, de aceea recomandam achizitia produsului cu tot cu masuratoare si montaj.
ATENTIE – de verificat pe exteriorul tamplariei trebuie sa existe minim 3 – 4 cm de toc de care sa se prinda/monteze corect plasele.

    Solicita o oferta