Plase de insecte fixe

RollArtSystem.RO

Profilul plaselor de insecte SLIM este realizat din aluminiu extrudat (turnat) avand dimensiunile – latime exterioara 29mm, latime interioara (vizibila din interior) 16mm si grosime de 5 mm, vopsit in camp electrostatic, disponibil in culorile alb, maron inchis Ral 8019, maron deschis Ral 8014, stejar auriu, gri antracit si foliat in culoarea wenge.
Optional SLIM (rama de aluminiu) poate fi vopsita – cost suplimentar – in orice culoare Ral.
Sita are culoarea gri inchis, este realizata din fibra de sticla, carbon si pvc iar accesoriile – coltarii – sunt realizate din plastic alb, maron deschis Ral 8014, maron inchis Ral 8019 si gri antracit. Chederul/garnitura de fixare a sitei de rama are culoarea neagra. Clemele de inchidere sunt albe, maron deschis Ral 8014 si maron inchis Ral 8019.
Dimensiunile maxime, cu garantie ale plasei SLIM – 1,2 m lungime/ 1,6 m inaltime
Pentru dimensiuni mai mari se recomanda alte tipuri de plase de insecte – detalii la telefonul/email din pagina de contact.

Beneficii plasa SLIM

Fiind o plasa subtire, eleganta si care se prinde pe exteriorul ferestrei, este foarte usor de montat, nu necesita bormasina sau alte cunostinte tehnice. Plasa se poate monta in spatii in care nu intra o plasa pe balama/alt tip de plasa sau in spatele unui rulou exterior (intre ruloul exterior si tamplarie). Montarea si demontarea sunt usor de realizat, raportul intre pret si beneficiile plasei SLIM este foarte bun.

Intretinerea PLASELOR DE INSECTE SLIM

Pentru a evita deterioarea plasei SLIM este necesar ca o data la 1 – 2 luni sa indepartati praful si impuritatile cu ajutorul unei perii moale (pentru sita) si cu o laveta umeda pentru rama. Iarna este recomandat ca plasa sa fie luata si depozitata pentru a-i spori rezistenta in ani si a preintampina ruperea sitei/ramei sau a accesoriilor datorita depunerii de zapada sau a altor conditii atmosferice (vant puternic, etc). Plasa SLIM se poate spala/curata in cada cu dusul

Masuratoare si montaj PLASA SLIM

Masuratoarea orientativa a unei plase SLIM se realizeaza prin masurarea golului ferestrei – garnitura de la exterior (golul care exista cand se deschide fereastra) – acestea fiind cote de gol.
Montajul este realizat prin asezarea plasei in golul de tamplarie si fixarea ei prin rotirea clemelor de sustinere. Nu necesita gaurire/suruburi.
Mentionam ca sunt mai multe cazuri atipice de masuratori de aceea recomandam achizitia produsului cu tot cu masuratoare si montaj.

    Solicita o oferta