Plase Plisse 2 deschideri

RollArtSystem.RO

Profilul plaselor de insecte PLISEE este realizat din aluminiu extrudat (turnat) avand dimensiunile profilelor laterale dreapta/stanga 30 mm latime si grosimea de 28 mm, vopsite in camp electrostatic, disponibil in culorile alb, maron inchis Ral 8019, maron deschis Ral 8014, stejar auriu, wenghe, mahon si gri antracit. Latimea profilului de sus si jos este de 35 mm iar grosimea 28mm.
Optional plasa plisee (rama de aluminiu) poate fi vopsita – cost suplimentar – in orice culoare Ral.
Sita are culoarea gri inchis, este realizata din fibra de sticla, carbon si pvc iar accesoriile folosite sunt coltari negri din plastic, snurul gri si chederul/garnitura de fixare a sitei are culoare neagra.
Etanseizarea plasei PLISEE intre sita si profil – sus si jos – este de 98% din cauza formei armonice.
Plasele tip PLISEE se executa in doua variante: cu actionare pe verticala sau pe orizontala in functie de cum este mai usor de manevrat/utilizat.

Dimensiuni PLASE PLISEE

Dimensiunile maxime recomandate, cu garantie, sunt latime 1,4m pe inaltimea de 2,4m. Pentru dimensiuni mai mari se recomanda a se combina doua plase plisee cu actionare pe orizontala si inchidere la mijloc cu banda magnetica – aici maximul cu garantie ajunge la 2,4m latime pe 2,4m inaltime.
Pentru dimensiuni mai mari se recomanda alte tipuri de plase de insecte – detalii la telefonul/email din pagina de contact.

Beneficii PLASA PLISEE

Plasa tip PLISEE este solutia ideala impotriva insectelor intr-o varianta eleganta, ea fiind optiunea cea mai buna pentru usile cu deschideri mari, domeniul de birouri si hotelier.

Masuratoare si montaj PLASA PLISEE

Masuratoarea orientativa a unei plase PLISEE se realizeaza prin masurarea golului ferestrei/usii (golul care exista cand se deschide fereastra/usa) la care se adauga 60 mm pe latime si 70 mm pe inaltime, astfel ajungandu-se la cota finala de executie.
Montajul este realizat cu suruburi care se prind de rama tamplariei doar in cele patru colturi, prevazute deja cu gauri.
ATENTIE – de verificat pe exteriorul tamplariei trebuie sa existe minim 5 cm de toc de care sa se prinda/monteze corect plasele.
Mentionam ca sunt mai multe cazuri atipice de masuratori de aceea recomandam achizitia produsului cu tot cu masuratoare si montaj.

    Solicita o oferta