Plase de insecte tip rulou

RollArtSystem.RO

Plasele anti insecte tip rulou au in componenta o carcasa din aluminiu in care se afla un ax pe care ruleaza sita.
Plasele rulou pot fi:
– cu actionare pe verticala si clipsare in partea de jos cu bara de aluminiu
– cu actionare orizontala (recomandate pentru usi – faciliteaza manevrarea) si au clipsare/inchidere cu banda magnetica.

Profilul plaselor rulou este realizat din aluminiu avand dimensiunile de 22 mm adancime si 32 mm latime pentru ghidaj (partea laterala dreapta si stanga a plasei rulou) si bara de jos din aluminiu are dimensiunile de 22 mm adancime si 15 mm inaltime. Plasa tip rulou poate fi realizata in urmatoarele optiuni de culoare: vopsita in camp electrostatic – in culorile alb, maron inchis Ral 8019, maron deschis Ral 8014, gri antracit si silver sau foliata in culorile mahon, wenge (mooreiche), stejar auriu, nuc.

Optional plasa tip rulou (rama de aluminiu) poate fi vopsita – cost suplimentar – in orice culoare RAL.

Sita este realizata din fibra de sticla, carbon si pvc. Accesoriile componente sunt: clopotelul de actionare care este negru din plastic, snurul de tragere negru+alb din material textil cu insertie de guta, manerele sunt din plastic negre, capacele laterale ale casetei sunt din plastic negre. Caseta plasei rulou este dreapta si pentru montajul plasei pe tamplaria de aluminiu se recomanda manere pliabile (cost suplimentar).

Optional pentru dimensiuni mai mari se recomanda frana inertiala care incetineste urcarea, coborarea, usureaza actionarea plasei.

Dimensiuni PLASA RULOU

Dimensiunile maxime recomandate, cu garantie, sunt:
  • pentru ferestre 1,8 m latime/1,5 m inaltime
  • pentru usi 1,4 m latime/2,4 mm inaltime
  • dimensiuni minime pentru plasa rulou: 0,5 m latime/0,7 mm inaltime

Pentru dimensiuni mai mari se recomanda alte tipuri de plase de insecte – detalii la telefonul/email din pagina de contact.
Plasa tip rulou se recomanda pentru ferestrele in doua canate, intr-un canat sau usi.
Plasele tip rulou se executa in doua variante: cu actionare pe verticala (clipsare pe bara de aluminiu) sau pe orizontala (prindere cu bara magnetica).

Beneficii plasa RULOU

Plasele RULOU sunt o varianta moderna si eficienta, fiind usor de utilizat. Pe perioada iernii nu necesita demontarea si depozitarea pentru a le prelungi durata de viata, se pot strange si rula in interiorul casetei. Plasa tip rulou orizontala se recomanda a se executa cu frana pentru a preintampina eventualele neplaceri generate de lovirea brusca si deschiderea fortata.
Plasele tip rulou sunt realizate din materiale de calitate foarte buna si permit aerisirea incaperilor.

Intretinerea plaselor de insecte tip RULOU

Intretinerea plaselor de insecte rulou este foarte usor de realizat, necesara pentru mentinerea durabilitatii produsului in timp. Curatarea se executa cu apa calduta si cu un burete prin frecare usoara sau prin aspirarea foarte usoara a plasei si cu o laveta umeda pentru rama.

Masuratoare si montaj PLASA RULOU

Masuratoarea orientativa a unei plase RULOU se realizeaza prin masurarea golului ferestrei (golul care exista in exterior cand se deschide fereastra) la care se adauga 7 cm latime si 6 inaltime, astfel ajungandu-se la cota finala de executie.
Montajul este realizat cu suruburi. Se prinde ghidajul plasei/baghetele laterale de rama de tamplarie pvc prin gaurire.
In cazul in care optati sa masurati/montati dumneavoastra plasele, acestea se livreaza cu suruburi autoforante de montaj – 4 bucati – lungime 32 mm/grosime 3,2 mm .
Mentionam ca sunt mai multe cazuri atipice de masuratori de aceea recomandam achizitia produsului cu tot cu masuratoare si montaj.

ATENTIE – de verificat pe exteriorul tamplariei trebuie sa existe minim 3 – 5 cm de toc de care sa se prinda/monteze corect plasele.

    Solicita o oferta