Roleta cu caseta mica din aluminiu

RollArtSystem.RO

Roletele textile cu caseta mica sunt alcatuite din:
– mecanism de actionare format din lant de manevrare din material textil cu bile din plastic alb sau maron 8017 prevazut cu opritor de limitare a cursei jos-sus a roletei
– contragreutate din aluminiu vopsit in camp electrostatic, bara de jos in culoarea casetei
– baghetele/profilele laterale de sustinere, caseta roletei textile are latimea de 35 mm si sunt disponibile in urmatoarele culori: alb, maron RAL 8017, gri antracit, silver – in varianta vopsita sau foliate imitatii lemn – stejar auriu, nuc, mahon, wenge (mooreiche).
– caseta superioara are 32 mm
– capacele laterale ale casetei sunt din pvc in culorile alb sau maron ral 8017 iar pentru stejar auriu se foloseste o culoare mai deschisa de maron – caramel.
– roleta textila cu caseta mica se poate monta doar pe fereastra

Beneficii ROLETA TEXTILA CU CASETA MICA

– sistem simplu si usor de manevrat
– materiale cu opacitate intre 65 % si 100 %
– montarea cu baghetele laterale nu permite luminii sa intre prin lateral
– nu se gaureste rama tamplariei deoarece baghetele se vor fixa prin lipire si prinderea casetei se face cu doua suruburi prin prindere in partea superioara a baghetei.

Dimensiuni minime si maxime ale ROLETEI TEXTILE CU CASETA MICA

– dimensiunile maxime de executiei 1,4 m latime si 1,8 m inaltime

Masuratoare si montaj ROLETE TEXTILE CU CASETA MICA

– masuratoarea roletei textile cu caseta mica necesita trei dimensiuni: cota de panza = = latime sticla si latimea sticlei cu tot cu baghete + inaltimea sticlei cu tot cu baghetele de sustinere
– montajul se efectueaza prin prinderea cu suruburi in partea de sus a casetei si prin lipirea cu dublu adeziv a baghetelor laterale
– daca se comanda produsul fara masuratoare si montaj in pachet se livreaza roleta completa impreuna cu suruburile de montaj.

Mentionam ca sunt mai multe cazuri atipice de masuratori de aceea recomandam achizitia produsului cu tot cu masuratoare si montaj.

Intretinerea ROLETELOR TEXTILE CU CASETA MICA

Curatarea roletelor textile cu caseta mica se face prin stergerea prafului de pe produs cu o laveta moale.

    Solicita o oferta