Rulouri Exterioare cu Plasa Insecte Incorporata

RollArtSystem.RO

Rulouri Exterioare cu Plasa Insecte incorporata sunt acel tip de jaluzele exterioare din aluminiu aplicate sau suprapuse care au incorporata si plasa de insecte. Aceasta plasa de insecte la rulourile exterioare aplicate sau suprapuse este actionata independent de ruloul exterior. Ca si model de plasa disponibila pentru ruloul exterior poate fi decat plasa de insecte tip rulou. Aceasta plasa de insecte rulou este culisata pe un tambur special gandit pentru o eficienta de durata si o actionare cat mai usoara.

Plasele de insecte tip rulou incorporate in ruloul exterior nu au amortizor, deci trebuie tinut cont ca in momentul deschiderii plasei sa tineti de snur pentru a nu scapa plasa din mana. Aceste plase de insecte tip rulou sunt usor de curatat, fiind nevoie doar de un pamatuf de praf sau o carpa sau burete umed.

Ca si culori ral disponibile pentru acest tip de rulouri exterioare cu plasa insecte incorporata va putem spune ca accesoriile acestei plase vin in culoarea comandata a ruloului exterior. De exemplu daca veti comanda un rulou exterioare culoare ral maron inchis si accesoriile plasei de insecte vor fi tot de culoare ral maron inchis. Durata de viata ale acestor plase de insecte tip rulou incorporate in ruloul exterior aplicat sau suprapus pot avea o durata de viata de minim 5 ani, maximul de viata fiind de pana la 15 ani. Factorii foarte importanti privind durata de viata sunt aceia ce tin de intretinere.

Caracteristici Rulouri Exterioare Cu Plasa Insecte Incorporata

 

Recomandam la aceste plase de insecte tip rulou ca in momentul in care usa sau fereastra sunt in pozitie inchisa complet plasa de insecte sa fie trasa sunt in caseta ruloului. De ce spunem acest lucru? Deoarece tehnic vorbind plasa de insecte trebuie sa fie inchisa pentru protectie doar atunci cand ferestrele sau usile sunt inchise. In momentul cand ferestrele sau usile sunt complet inchise atunci nu va mai fi nevoie de protectia plasei pentru insecte.

Rulouri Exterioare cu Plasa Insecte Incorporata  sunt actionate independent, sunt usor de folosit, usor de curatat si ofera protectie casei, biroului sau apartamentului in orice sezon.

Pentru orice alt tip de informatie agentilor nostrii din teren sau prin mail sau telefonic. Nu uitati sa specificati si tipul de actionare de care sunteti interesat, culoarea termopanului, actionarea ruloului exterior, daca il doriti cu plasa de insecte incorporata sau nu.

Va mai putem spune despre acest tip de rulouri exterioare cu plasa insecte incorporata ca sunt mai ieftine daca le comandati odata cu instalarea jaluzelei exterioare din aluminiu decat daca ati comanda dupa montarea ruloului plasa de insecte. In cazul in care veti comanda plasa de insecte aceasta va venii aplicata peste gidajul ruloului exterioare si nu incasetat.

Culori disponibile rulouri exterioare aluminiu

    Solicita o oferta