Usi de garaj tip rulou (lamela 55 mm)

RollArtSystem.RO

Usile de garaj tip rulou sunt eficiente si fiabile în condiții  intense  de folosire si pot fi electric cu buton sau cu telecomanda. Pentru a asigura folosirea si in cazul penelor de curent se recomanda dotarea cu manivela.  Sistemul de manevrare electric permite ridicarea acestor uși de garaj printr-o simpla apasare pe buton.

Usile de garaj tip rulou reprezinta solutia ideala pentru garajul în zone rezidentiale sau pentru a inchide spatii tehnice.
Confectionata din aluminiu, usa de garaj rezidențiala tip rulou orizontal izoleaza termic si fonic, avand lamelele umplute cu spuma poliuretanica. Acestea pot fi utilizate în diverse locatii, de la obișnuitul rol de usa de garaj, pana la cel de usa pentru spatiu comercial sau ca ușa pentru hale industriale.

Prin rulare, spatiul ocupat in partea superioara de usa de garaj este mic iar accesibilitatea este foarte mare. Avantajul usilor de tip rulou fata de cele secționale sau batante consta in faptul ca toate lamelele se strang intr-o caseta care necesita si ocupa un spatiu mult mai mic.

Usile de garaj tip rulou sunt din punct de vedere al sistemului si al componentelor, rulouri exterioare cu dimensiuni mai mari care au lamelele umplute cu spuma poliuretanica pentru izolare termica și pentru a asigura rezistenta in timp. In functie de marimea usii de garaj sau in functie de rezistenta si izolare termica ceruta de proiect, lamelele au dimensiunea de 55 sau 77 mm.

Specificatii tehnice UȘI DE GARAJ TIP RULOU, LAMELA 55 mm

Caseta din aluminiu, dimensiune 250  milimetri, grosime 0.95  milimetri;
Capace laterale din aluminiu, dimensiune 250 mm;
Lamele din aluminiu cu spuma poliuretanica de 55  milimetri, grosime 14  milimetri;
Greutate covor lamela 4 Kilograme / metrul pătrat;
Lamela finala din aluminiu; Ax metalic zincat de diametru de  60 milimetri ; Rulmenți din otel.
Ghidaje (picioare) ușa din aluminiu 75  milimetri  x 30  milimetri;

    Solicita o oferta