Rolete textile Screen

Roletele textile SCREEN sunt alcatuite din aceleasi componente ca roletele standard cu caseta mica/mare sau cu ax mic/mare. Pentru mai multe detalii, consultati paginile dedicate ale acestor produse.

Vrei să ne auzim pentru mai multe detalii?
Sună-ne pentru oferta de rolete la numărul:
📞 +40 744 751 882

Beneficiile ROLETELOR TEXTILE SCREEN

Roletele textile screen au avantajul ca din interior se vede in exterior dar din exterior nu se vede in interior. Este un material ignifug (daca se aprinde arde foarte greu si nu intretine flacara – impiedica propagarea focului).

Pot fi realizate atat cu caseta mica, mare cat si pe ax mic/mare. Pe spatele materialului este impregnat un strat subtire de aluminiu (varianta silver screen 2% sau 1%) care ajuta putin si la respingerea caldurii vara.

Pot avea o transparenta de 2% sau 1% = vizibilitatea dinspre exterior catre interior. Materialele folosite sunt produse in Germania.

Dimensiunile minime si maxime ale ROLETELOR TEXTILE SCREEN

Latimea maxima a balotului de material/roletei este de 2 ml. Latimea balotului poate fi inaltime si astfel se pot realiza rolete pe ax cu latime mai mare de 2m.

Masuratoarea si montajul ROLETELOR TEXTILE SCREEN

Masuratorile si montajul se realizeaza conform tipului de roleta ales: cu caseta mare/mica sau cu ax mic/mare (detalii in paginile dedicate ale acestor produse).

Intretinerea ROLETELOR TEXTILE SCREEN

Curatarea roletelor textile screen se face prin stergerea prafului de pe produs cu o laveta moale/pamatuf.

Solicita Oferta

Solicita acum o oferta de pret din partea unui specialist RollArtSystem. Obtine fara efort si fara obligatii pretul exact pentru cele mai durabile jaluzele.

Contacteaza-ne