Rulouri exterioare Aplicate

RollArtSystem.RO

Sunt acele tipuri de rulouri exterioare aplicate pentru ferestre sau usi din pvc.
Rulourile Exterioare Aplicate sunt acele tipuri de jaluzele din aluminiu cu lamela de 39mm sau 55mm umplute cu spuma poliuretanica intre lamele. Aceste jaluzele pentru exterior aplicate cum mai sunt numite sunt din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic. Montarea acestor tipuri de rulouri exterioare aplicate din aluminiu pentru exterior se poate face atat pe ferestre si usi din pvc cat si pe unele tipuri de ferestre si usi din aluminiu.
Trebuie sa stiti ca aceste rulouri exterioare aplicate din aluminiu pot fi comandate pe latimi de maxim 3000 mm iar inaltimi de pana la 2700 mm. Casetele din partea superioara unde ruleaza covorul de lamele ale ruloului difera ca si marime in functie de lungime si latime. Ca si dimensiuni ale casetelor acestea sunt cuprinse intre minim 137 mm si maxim 205 mm, dar cum spuneam mai sus depinde de dimensiunea ferestrei sau a usii unde se doreste montarea acetui tip de rulouri exterioare aplicate din aluminiu.
Acest tip de rulouri exterioare aplicate pentru exterior din aluminiu le poate fi adaugat plasa de insecte incorporata, poate fi automatizat electric prin telecomanda, buton, intrerupator sau aplicatie mobila. Pe langa aceste accesorii ele mai pot fi comanda si cu sistem antiefractie pentru siguranta biroului sau locuintei dvs.. Culorile ral disponibile sunt cele standard alb sau maron inchis cat si preferentiale cum ar fi: bej, gri antracit, wenge, stejar auriu, mahon, nuc sau alte culori dorite de client.
Rulouri Exterioare Aplicate

Sunt acele tipuri de rulouri exterioare aplicate pe ferestre sau usi din pvc.

 

Personalizare

  • Printre cele mai importante caracteristici ale acestui tip de jaluzea exterioara din aluminiu putem spune ca au un pret foarte accesibil, sunt usor de intretinut si pot fi personalizate dupa bunul plac al clientului;

Automatizare Electrica

  • In cazul in care sunt comandate cu actionare manuala va putem anunta ca pot fi oricand automatizate electric;

Plasa Insecte Incorporata

  • In cazul in care sunt comandate fara plasa de insecte incorporata trebuie sa stiti ca plasa de tantari nu va mai putea fi incorporata ulterior, singura varianta fiind decat plasa rulou aplicata pe exterior;

Tipul de Actionare

Tipul de actionare poate fi:

  • electric cu telecomanda;
  • electric prin buton;
  • electric prin intrerupator;
  • electric prin aplicatie mobila disponibila atat pe iOS cat si Android;

Pe langa toate caracteristicile de mai sus mentionate puteti solicita orice tip de informatie agentilor nostrii din teren precum si prin mail sau telefonic. Nu uitati sa specificati si tipul de actionare de care sunteti interesat, culoarea termopanului, actionarea ruloului exterior aplicat si daca il doriti cu plasa de tantari incorporata sau nu.

Culori disponibile rulouri exterioare aluminiu

    Solicita o oferta