Rulouri exterioare Automate

RollArtSystem.RO

Rulourile Exterioare Automate sunt acele tipuri de jaluzele pentru exterior automatizate electric prin motor si actionate prin buton, intrerupator sau telecomanda. Aceste jaluzele pentru exterior automatizate electric necesita atentie sporita in momentul montarii deoarece trebuiesc cunostinte de specialitate.

De ce spunem acest lucru?
Deoarece in momentul in care se face automatizarea ruloului exterior trebuie tinut cont de foarte multi factori, de aceea nu recomandam montarea unui astfel de sistem de catre clienti.

Automatizarea ruloului exterior necesita cunostinte de specialitate, necesita atentie sporita pentru o cat mai buna actionare si configurarea corecta a sistemelor de siguranta.
De ce sa optati pentru un rulou exterior automatizat electric?
Multi clienti aleg aceasta varianta deoarece nu mai este necesara deplasarea catre ruloul exterior pentru al actiona.

Daca alegeti varianta de automatizare prin aplicatie mobila trebuie sa stiti ca rulourile dvs. pot fi actionate de oriunde sunteti plecat fiind nevoie doar de o conexiune la internet.

Pentru varianta mobila va instiintam ca pot fi si programabile, inchise sau deschise la o anumita ora, sau daca ati plecat pe fuga de la birou sau de acasa le puteti inchide sau deschide cu un singur click. Automatizarea acestor rulouri este special gandita de catre inginerii nostrii special pentru siguranta, actionare usoara si eficienta dar si relaxanta.

Caracteristici Rulouri Exterioare Automate

 

Tipuri de Actionari

Tipul de actionare poate fi:

 • electric cu telecomanda;
 • electric prin buton;
 • electric prin intrerupator;
 • electric prin aplicatie mobila;

Securitate

Ca si sistem de siguranta antiefractie pentru magazinul, biroul, casa sau apartamentul dvs. va recomandam cu incredere achizitionati acest sistem. Printre sistemele de siguranta disponibile pentru acest tip de rulou aplicat se poate regasii:

 • Bolturi Manuale;
 • Bolturi Automate;
 • Incuietoare;
 • Cleme Antiefractie la Motor;
 • Arc + Incuietoare;

Pe langa toate caracteristicile de mai sus puteti specifica orice tip de informatie agentilor nostrii din teren sau prin mail sau telefonic. Nu uitati sa specificati si tipul de actionare de care sunteti interesat, culoarea termopanului, actionarea ruloului exterior.

Culori disponibile rulouri exterioare aluminiu

  Solicita o oferta