Usi de garaj tip rulou (lamela 77 mm)

RollArtSystem.RO

Usile de garaj tip rulou sunt eficiente si fiabile în condiții  intense  de folosire si pot fi electric cu buton sau cu telecomanda. Pentru a asigura folosirea si in cazul penelor de curent se recomanda dotarea cu manivela.  Sistemul de manevrare electric permite ridicarea acestor uși de garaj printr-o simpla apasare pe buton.

Usile de garaj tip rulou reprezinta solutia ideala pentru garajul in zone rezidentiale sau pentru a inchide spatii tehnice.
Confectionata din aluminiu, usa de garaj rezidentiala tip rulou orizontal izoleaza termic si fonic, avand lamelele umplute cu spuma poliuretanica. Acestea pot fi utilizate în diverse locatii, de la obisnuitul rol de usa de garaj, pana la cel de ușa pentru spatiu comercial sau ca usa pentru hale industriale.

Prin rulare, spatiul ocupat in partea superioara de usa de garaj este mic iar accesibilitatea este foarte mare. Avantajul usilor de tip rulou fata de cele sectionale sau batante consta în faptul ca toate lamelele se strang intr-o caseta care necesita si ocupa un spatiu mult mai mic.

Usile de garaj tip rulou sunt din punct de vedere al sistemului si al componentelor, rulouri exterioare cu dimensiuni mai mari care au lamelele umplute cu spuma poliuretanica pentru izolare termica și pentru a asigura rezistenta în timp. In functie de marimea usii de garaj sau in functie de rezistenta si izolare termica ceruta de proiect, lamelele au dimensiunea de 55 mm sau 77 mm.

Specificatii tehnice Usi de garaj tip rulou, lamela 77 mm

  • Carcasa din aluminiu, dimensiune 300 sau 350 mm, grosime 0.95 mm;
  • Capace laterale din aluminiu, dimensiune 300 sau 350 mm;
  • Lamele din aluminiu cu spuma poliuretanica de 77 mm, grosime 18.5 mm;
  • Greutate covor lamela 6  kg / mp;
  • Lamela finala din aluminiu; Ax metalic zincat de diametrul 70 milimetri  ; Rulmenti otel.
  • Ghidaje (picioare) ușa din aluminiu 90 mm x 35 mm;

    Solicita o oferta